Valentina Pelinel: "Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta"

Citeste mai mult despre: Valentina Pelinel, familie, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Valentina Pelinel a împlinit la începutul lui decembrie 41 de ani și se simte fericită.    
Esta mama a trei copii și afirmă că are o căsnicie echilibrată alături de Cristi Borcea. La "Vorbește lumea" a povestit despre sărbătorile în familie, dar și despre episoade mai puțin plăcute din trecutul ei:
 
„Noi nu aveam ce au copiii noștri astăzi, dar mă bucur că le pot oferi lor cât mai mult. Mă descurc cu ei, am și ajutoare, îmi place să am și programul meu, să fac sport, să am grijă de mine. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă.

Nu pot să zic că știam că o să am numărul ăsta de copii și soțul acesta. Sunt în punctul pentru care m-am rugat. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar un copil, dar iată că sunt trei. Iubirea este cea mai mare putere pe Pământ. 

Dacă există iubire și încredere, doi oameni pot să mute munții. Mi-am dat seama că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți să duci și nimic nu este întâmplător.

Am plâns și eu în momentele rele, dar e bine să plângi, să te descarci. 

Milan zice că tati are trei copii și mai are încă șase. Mă bucur că se înțeleg foarte bine ei între ei. Unii îmi cer sfaturi, unii nu, dar comunicare există între toți.”VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies