Caravana Vocea Romaniei porneste in cautarea celor mai bune voci!

Caravana Vocea Romaniei porneste in cautarea celor mai bune voci!
Data publicarii: 19 Februarie 2016
Data actualizare: 19 Februarie 2016
Are puterea de a transforma oameni si darul de a cuceri inimi, spune cele mai frumoase povesti si sustine cele mai sincere idealuri! Muzica creeaza invingatori, iar tu poti fi urmatorul! Inscrie-te pentru noul sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei, pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectiile care vor avea loc in aceasta primavara in mai multe orase din Romania. Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza!

Caravana Vocea Romaniei incepe calatoria prin tara pe 6 martie, la Brasov, unde toti locuitorii orasului de sub Tampa, dar si cei din imprejurimi, sunt asteptati la preselectii, la hotel Kronwell, incepand cu ora 09:00. Calatoria pentru descoperirea celor mai bune voci va continua pe 13 martie la Timisoara - hotel Continental, pe 20 martie la Iasi - hotel Unirea, pe 27 martie, la Cluj - hotel Golden Tulip Ana Dome si la Bucuresti, pe 9 si 10 aprilie. Preselectiile din fiecare oras vor avea loc incepand cu ora 09:00.

Cei care au calitati vocale remarcabile, isi doresc sa fie cunoscuti si aplaudati de o tara intreaga si sa intre in cursa pentru marele trofeu Vocea Romaniei sunt asteptati sa participe la preselectii si sa demonstreze ca merita sa ajunga pe scena vocilor si sa intoarca scaunele antrenorilor.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!