Poti urmari Vocea Romaniei si in pauzele publicitare

Poti urmari Vocea Romaniei si in pauzele publicitare
Data publicarii: 11 Decembrie 2015
Data actualizare: 11 Decembrie 2015
Fiecare editie live Vocea Romaniei inseamna o munca de echipa, agitatie, emotii, pregatiri, toate pentru un show de calitate si muzica buna, care ajung in casele tuturor romanilor!

In pauzele publicitare, antrenorii, Pavel Bartos si echipa PRO TV sunt la fel de mobilizati si in priza, pe platoul Vocea Romaniei.

In aceasta seara, telespectatorii vor avea parte de o supriza: imagini in direct din platoul Vocea Romaniei, pe durata pauzei publicitare! Cum arata primele minute dupa ce Pavel a spus „Publicitate!”? Cum se pregatesc antrenorii in minutele dinaintea intrarii in live? Telespectatorii vor vedea, in direct, ce se intampla in platoul Vocea Romaniei, atmosfera si agitatia specifice minutelor de pauza, in trei dintre pauzele publicitare din aceasta editie!

Distractia de la #vocearomaniei continua pe Twitter, iar o parte dintre mesajele de pe hashtag vor ajunge pe TV!

Pe Facebook, sustinatorii concurentilor isi pot alege preferatii pe care sa ii sustina, in link-ul de aici. Din motive de securitate si relevanta a voturilor, reprezentantii Facebook au recomandat ca aceste rezultate sa nu fie adaugate celor oficiale. Fiecare concurent poate fi votat oficial la 1200, cu numarul sau din concurs, aceasta fiind singura modalitate de vot luata in considerare. Vom investiga o solutie corecta din toate punctele de vedere pentru a integra in viitor si votul online in show-ul Vocea Romaniei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies