Vocea Romaniei a rasunat vineri intr-un decor spectaculos!

Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, decor,
Data publicarii: 22 Septembrie 2015
Data actualizare: 22 Septembrie 2015
Doar vocea conteaza in fiecare vineri, de la 20:30! La Vocea Romaniei, Tudor, Loredana, Smiley si Moga se lupta pentru cele mai bune voci, concurentii incearca sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe si Pavel Bartos, mereu cu zambetul pe buze, calmeaza spiritele ori de cate ori este cazul. Iar platoul Vocea Romaniei este locul in care se intampla toata actiunea!

Auditiile pe nevazute au debutat vineri, 18 septembrie, intr-un decor spectaculos, aliniat celor folosite in variantele internationale ale show-ului. 30 de metri patrati de ecran led, cu o rezolutie de 3.9 milimetri, peste 120 de metri patrati de plasa led, 200 de bucati de mistrips si 200 de capete mobile de lumini inteligente permit ca momentele de pe scena Vocea Romaniei sa fie speciale atat pentru concurentii, cat si pentru publicul de acasa. 

Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

“Anul acesta, am inceput noul sezon in forta! Avem un decor care se ridica la cele mai inalte standarde pe care le impune formatul, o echipa de productie de aproximativ 200 de profesionisti si reguli noi ale formatului original, care duc intregul show la urmatorul nivel. In fiecare vineri, Vocea Romaniei va aduce continut de calitate si voci foarte bune in casele romanilor!”, declara Dan Alexandrescu, producatorul executiv Vocea Romaniei.

Cele 16 camere performante folosite in platoul emisiunii surprind fiecare miscare din platou, atat reactiile concurentilor, ale antrenorilor sau ale lui Pavel Bartos, cat si jocul de lumini si scenotehnica impresionanta, special dezvoltate pentru fiecare moment in parte.

Vineri, de la 20:30, al cincilea sezon Vocea Romaniei continua cu editia a doua a auditiilor pe nevazute, unde telespectatorii vor avea multe surprize!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies