Creativitatea, tehnica si reinterpretarea - 3 ingrediente necesare la "Bake Off Romania"

Creativitatea, tehnica si reinterpretarea - 3 ingrediente necesare la Bake Off Romania
Citeste mai mult despre: Bake Off Romania,
Data publicarii: 23 Februarie 2016
Data actualizare: 29 Februarie 2016
ASTAZI telespectatorii vor face cunostinta cu cel mai dulce show culinar, Bake Off Romania. 

Cei mai buni 12 concurenti care au reusit sa impresioneze juriul prin gust si aspect la castingul final, vor porni cuptoarele pentru primele probe din cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania. 

De-a lungul competitiei, concurentii au trebuit sa isi demonstreze pasiunea in cele mai solicitante probe! Proba de creativitate i-a transpus pe concurenti intr-o lume doar a lor, unde imaginatia a preluat controlul, acestia incluzand in preparatul lor multe sute de grame de viziune. 

Proba tehnica are ca scop urmarirea indeaproape a procesului de preparare, iar juratii vor fi atenti la respectarea retetei si la modalitatea in care concurentii urmeaza pasii stricti pe care ii presupune cofetaria. 

Nici proba de reintrepretare nu este una usoara. Cei 12 concurenti trebuie sa ofere un suflu nou unor prajituri consacrate. Ei trebuie sa le transpuna in lumea moderna a cofetariei si sa lucreze atat la capitolul gust, cat si la aspect, pentru a le prezenta juratilor preparate uimitoare. 

Nu vor lipsi nici invitatii surpriza, vedete care nu au putut sta departe de ispita Bake Off Romania si au intrat in cort pentru a le da concurentilor probe prin care sa isi demonstreze indemanarea pe diverse teme. De la paine, pana la turta dulce si alte delicii culinare, toate vor fi degustate la Bake Off Romania. 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!