Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!
Citeste mai mult despre: Bake Off Romania, ProTV,
Data publicarii: 15 Februarie 2016
Data actualizare: 26 Februarie 2016
Bake Off Romania va debuta pe 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, aducand in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie culinara!

Echipa de productie, formata din peste 100 de oameni, a reusit sa realizeze, intr-un timp record, un decor de vis in care imaginatia concurentilor a prins viata, pentru a crea deserturi spectaculoase. 11 consultanti din domeniul gastronomiei si HORECA au adus un aport important la rezultatul final. 7 camere HD, o macara telescopica cu cap panoramic in doua axe, adusa special din Bulgaria pentru acest proiect, au strans peste 1500 de ore de material brut. Masinile care au asigurat transportul echipei in locatie au adunat aproximativ 65.000 de kilometri in total, la finalul perioadei de filmare. 

Cortul Bake Off Romania, cu o suprafata de 525 metri patrati, are un decor superb, plin de culoare, cu detalii care transpun telespectatorii intr-o lume dulce, special gandit pentru a se potrivi perfect cu formatul. 

Pentru preparatele concurentilor s-au folosit ca materii prime aproximativ 75 kilograme de margarina si unt, 300 kilograme de faina, 450 kilograme de zahar, 300 litri de lapte, 50 kilograme pasta de zahar. 

Emisiunea a fost realizata de casa de productie Cloud9film, care a reusit sa adune rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt, avand deja doua scurt metraje prezente la festivalul de film de la Cannes in sectiunea short film corner, in 2014 si 2015.

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!