Supravietuitorul 2016 - Marea Finala: Lucian este Unicul Supravietuitor

Supravietuitorul 2016 - Marea Finala: Lucian este Unicul Supravietuitor
Data publicarii: 22 Noiembrie 2016
Data actualizare: 22 Noiembrie 2016
Au trecut 44 de zile in care concurentii din Supravietuitorul au incercat sa faca fata probelor dificile, in care si-au facut aliante si strategii si au trait in conditii extreme, fara hrana si lucrurile cu care erau obisnuiti acasa. 

Emotiile si-au spus cuvantul in marea finala de la Bucuresti inainte de aflarea rezultatelor votului. Cei sapte jurati, Andrei, Robert, Adina, Dudu, Raisa, Mircea S. si Mircea A. au ascultat, au analizat si au votat fiecare concurentul care merita titlul de Unicul Supravietuitor si premiul de 100 000 de euro.

Cei trei concurenti ramasi in concurs au mers in finala, insa doar unul a castigat marele premiu. 

Finala "Supravietuitorul" a fost plina de suspans, mai ales ca Otniela, Lucian si Iulian au demonstrat pana la ultima proba ca sunt adevarati supravietuitori si au luptat remarcabil. In urma votului juratilor, primul sezon "Supravietuitorul" si-a desemnat castigatorul. Cei trei au asteptat cu nerabdare sa afle ce au decis cei sapte jurati Supravietuitorul.

Lucian a primit 4 voturi, Otniela a fost votata de un singur concurent , in timp ce Iulian a primit 3 voturi.

Marele castigator al primului sezon "Supravietuitorul" si al premiului in valoare de 100.000 de euro este LUCIAN!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies