Echipa Visuri la cheie, Moș Crăciun pentru toți copiii pe care i-ați văzut în edițiile din sezonul 7

Echipa Visuri la cheie, Moș Crăciun pentru toți copiii pe care i-ați văzut în edițiile din sezonul 7
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Decembrie 2020
Data actualizare: 22 Decembrie 2020
Surpriză de proporții pregătită de Dragoș Bucur și colegii lui. Pe final de an, echipa Visuri la cheie se gândește la toți copiii din familiile pe care emisiunea le-a ajutat în acest sezon.

În ajun de sărbătoare încheiem un nou capitol din povestea Visuri la cheie. Ultima ediție din sezonul 7 va fi difuzată miercuri, 23 decembrie, când vom cunoaște cu toții o familie cu o situație de viață impresionantă. 

Magia Crăciunului va fi prezentă, iar colegii noștri vor să-l ajute anul acesta pe bătrânelul de la Polul Nord să trimită cadouri tuturor copiilor pe care i-am întâlnit de-a lungul celor 13 ediții

Ca să se asigure că totul merge bine, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor fi pentru o zi spiridușii Moșului. Alături de ei vom merge la unele dintre familiile care au avut parte de Visuri la cheie și ne vom asigura că cei mici vor primi cadourile pentru Crăciun. 

Miercuri, 23 decembrie, vă vom arăta și vouă cum a decurs experiența noastră, ce mai fac unele dintre familiile pe care le-ați îndrăgit anul acesta, dar și cum se vor descurca Alina și Omid pe post de spiriduși.

Vezi și VIDEO: Femeia care și-a urmat visul de a deveni mamă, în ciuda riscurilor. „Trăiesc fiecare clipă la maxim”

Visuri la cheie – crede în oameni!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies