Familia Pârvu, recunoscătoare echipei Visuri la cheie. „Sunteți minunați! Și ca oameni, și ca îngeri”

Familia Pârvu, recunoscătoare echipei Visuri la cheie. Sunteți minunați! Și ca oameni, și ca îngeri
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Constantin și Ilina Pârvu, împreună cu cei patru copii ai lor, au câștigat mulți simpatizanți, miercuri seară. Tinerii care decis să renunțe la viața agitată de la oraș pentru a dezvolta o comunitate activă la țară au acum și o casă nouă.

Soții Pârvu, care își dedică o mare parte din timp voluntariatului, au ales să se mute într-un sat uitat de lume, să aibă grijă de bătrâni și să încerce să învie tradițiile care par a fi uitate. Au plecat din oraș să caute liniștea de la țară și să-i sprijine pe cei care au rămas acolo. 

Binele le-a fost răsplătit aseară, când echipa Visuri la cheie le-a renovat locuința și le-a oferit speranța că dacă ai credință și oferi ajutor, vei primi la rândul tău. „Sunteți minunați! Și ca oameni, și ca îngeri”, a transmis familia echipei.

Emisiunea Visuri la cheie a fost, aseară, lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 9.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.1 puncte de rating și 20.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 22:29, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.0 puncte de audiență și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.7 puncte de rating și 23.9% share.

Peste 1,5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, aproximativ 1,9 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.

Echipa continuă drumul visurilor, iar săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu vor cunoaște o nouă familie.

Visuri la cheie – crede în oameni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies