O adolescentă de 17 ani mamă pentru fratele de 8 ani. Povestea impresionantă miercuri, la Visuri la cheie

O adolescentă de 17 ani mamă pentru fratele de 8 ani. Povestea impresionantă miercuri, la Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, miercuri,
Data publicarii: 15 Septembrie 2020
Data actualizare: 15 Septembrie 2020
Un nou vis este pe cale să devină realitate, miercuri, de la 20:30. Echipa Visuri la cheie va ajunge în Ciofliceni, unde va cunoaște povestea a doi copii părăsiți de mama lor

Nu stă fără mine. Eu fac teme cu el, eu îl îmbrac, eu îl spăl.. tot, tot”, va spune Cristina, sora care a devenit și mamă pentru frățiorul ei de doar 8 ani. 

După plecarea celei care le-a dat viață, cei doi copii au rămas cu tatăl lor, însă, Cristina este cea care are grijă de familie, maturizându-se mult prea devreme: „Măcar el să se dezvolte ca un copil normal, nu să trăiască cu trauma că l-a părăsit mama lui și l-a lăsat singur. Am încercat cât am putut eu de mult să fiu lângă el și să crească frumos”, va povesti, printre lacrimi, fata. 

Dragoș a observat că viața s-a derulat prea repede pentru Cristina și îi va face o surpriză. Pe lângă plecarea în vacanță, adolescenta va petrece o zi alături de o persoană dragă ei. Despre cine este vorba, aflăm miercuri.

Tensiuni pe șantier

Pe Dragoș Bucur și arhitecți îi așteaptă o ediție cu multe provocări și promisiuni pe care vor să le îndeplinească. Proiectele lor speciale sunt diferite față de ce am văzut până acum: Valentin Ionașcu va dori să termine o troiță, începută de tatăl copiilor, iar Cristina Joia se va ocupa de un adăpost pentru animale. Cum se vor desfășura lucrurile pentru Alina Vîlcu, aflăm miercuri, de la 20:30.

O ediție cu multe lucruri de rezolvat, dar emoționantă, o adolescentă mereu cu lacrimi în ochi și o relație frate-soră trecută la un alt nivel ne așteaptă miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi șiCum se desfășoară lucrurile în emisiunea Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu le răspund fanilor la curiozități
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies