Peste 1.4 milioane de români au urmărit cum visurile Simonei au devenit realitate: „M-ați făcut să fiu fericită"

Peste 1.4 milioane de români au urmărit cum visurile Simonei au devenit realitate: M-ați făcut să fiu fericită
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 16 Septembrie 2021
Data actualizare: 16 Septembrie 2021
Noul sezon Visuri la cheie a debutat aseară cu o poveste uluitoare și o renovare pe măsură. Colegii noștri au făcut o transformare spectaculoasă dintr-o locuință care se afla într-un stadiu incipient de construcție, într-un cămin căruia familia îi poate spune „acasă”. 
„M-ați făcut să fiu fericită cum nu cred că am fost aproape niciodată. Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine și că ați făcut asta pentru mine, înseamnă enorm. Vă mulțumesc!”, au fost cuvintele tinerei, după ce echipa Visuri la cheie i-a trecut pragul casei.  
 
Visuri la cheie a fost aseară lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 9.0 puncte de rating și 27.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 16.7% share. 
 
La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.3 puncte de audiență și 30.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.6 puncte de rating și 16.8% share.
 
Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:54, peste 1.7 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.
 
Drumul visurilor continuă, iar săptămâna viitoare, echipa Visuri la cheie va ajunge acasă la Cosmin, un tânăr ambițios pe care provocările vieții l-au pus constant la încercare.
 
Visuri la cheie – crede în oameni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!