Un erou care a salvat multe vieți, a pierdut propria luptă – o nouă poveste la Visuri la cheie

Un erou care a salvat multe vieți, a pierdut propria luptă ndash; o nouă poveste la Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, erou, paramedic SMURD, pompier,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Octombrie 2021
Data actualizare: 20 Octombrie 2021
Eroii nu mor niciodată, fiindcă rămân în amintirea oamenilor recunoscători. Familiile le simt lipsa și nu pot umple cu nimic golul creat de dispariția lor. La „Visuri la cheie” cinstim memoria unui om care și-a dedicat viața celor din jur și a pus-o pe a lui pe locul doi.

Orice vârstă ai avea, când îți pierzi un părinte, tot orfan ești”, sunt cuvintele lui Cosmin – un tânăr de 18 ani pe care îl vom cunoaște diseară, de la 20:30, la Visuri la cheie. Trăiește alături de mama și sora sa. În urmă cu aproape un an erau modelul unei familii împlinte, însă viața le-a răpit eroul, pe tata. 

Bărbatul lucra ca pompier și paramedic SMURD și misiunea lui a fost să-i salveze pe oameni. Și-a găsit doza de aer după fiecare incendiu, însă a rămas fără respirație pe patul de spital, în plină pandemie. 

A fost un șoc, eu am suferit într-un stadiu în care n-am putut vorbi”, va spune Cosmin.

Atât timp cât există amintirile este oarecum fals să crezi că timpul vindecă. Îți trebuie doar o secundă să-ți aduci aminte și să te întorci în acele momente fericite și tot într-o secundă îți amintești cum l-ai pierdut”, va spune Andra Marinescu, emoționată până la lacrimi de povestea care îi amintește de o perioadă întunecată din viața ei.

Resursele financiare ale familiei pe care o vom cunoaște la Visuri la cheie s-au dus pe operațiile Ralucăi – fata cea mare, care s-a născut cu probleme de sănătate. Mama a renunțat la locul de muncă pentru a avea grijă de ea, iar singurul care susținea familia era tatăl. După nenorocirea care s-a abătut asupra familiei, echipa Visuri la cheie ajunge în Vâlcea, unde le va da speranța unui viitor mai bun, într-o locuință renovată în care își pot continua drumul fără grija problemelor din casă.

Nu ratați miercuri, de la 20:30, o poveste care reflectă realitatea multor familii, oameni cărora le-au fost răpiți cei dragi de lângă ei, persoane care au luptat o viață și s-au stins conectați la aparatele care nu mai fac față să salveze vieți.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies