VIDEO Apariția surprinzătoare a lui Omid Ghannadi la Visuri la cheie: „Schimbăm viața lui Cosmin”

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Imediat ce i-au trimis pe Ana-Maria și pe Cosmin în vacanță, arhitecții de la Visuri la cheie și-au dat seama că este imposibil să mărească spațiul de locuit. Oricâte trucuri arhitecturale ar avea la dispoziție, nu pot face dintr-o cutiuță, un apartament pentru două persoane.

Și pentru că Visuri la cheie aduce mereu speranța, soluția a venit tot de la un arhitect al emisiunii. Omid Ghannadi, care a împlinit visuri la cheie vreme de 4 sezoane, s-a implicat în campania derulată de Hope and Homes for Children care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru renovarea garsonierei din Ferentari a familiei.

Românii au donat câte 2 euro prin SMS la 8844 și au reușit ceva incredibil. Campania a mers mai bine decât se așteptau organizatorii ei, motiv pentru care reprezentanții organizației au decis să cumpere un apartament cu două camere, în cartierul Berceni. 

Proiectul de renovare a acestui apartament a fost plasat în grija echipei Visuri la cheie, care a fost mai mult decât bucuroasă să ajute la schimbarea destinului lui Cosmin.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cum au primit vestea arhitecții Visuri la cheie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!