VIDEO Arhitecții au viziuni diferite în legătură cu amenajarea casei familiei Milea

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Nicio renovare nu e ușoară la Visuri la cheie, însă acum echipa a dat peste altă situație complicată. Locul de antrenament al fraților Milea a fost motiv de conflict între arhitecți, fiecare considerând că are o idee mai bună.

Amenajarea casei familiei Milea a ajuns în impas când arhitecții și-au dat seama că nu se pun de acord în legătură cu modul în care va arăta locul de antrenament al băieților.

Laura Boghiu susține că ei au de amenajat o locuință, nu o sală de box, și că cel mai mare spațiu din casă ar trebui ocupat de living. Dragoș Bucur insistă pe ideea că sportivii au nevoie de spațiu mai mare pentru antrenament, în timp ce Cristina Joia vine cu o propunere ingenioasă.

Ar fi extraordinar, dar nu știu cât e de posibil”, spune designerul de la Visuri la cheie.

Vezi mai sus toată dezbaterea!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies