VIDEO Arhitecții n-au ascultat de Florin Brînzan și au luat o decizie care a periclitat proiectul de amenajare

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Noiembrie 2021
Marea provocare a constructorilor de la Visuri la cheie a fost acoperișul blocului vechi în care se află apartamentul familiei Cristea. Florin Brînzan a sugerat ca echipa să rezolve mai întâi această problemă, și abia apoi să se apuce de interioare.

Motivul este că vremea capricioasă le-ar putea pune în pericol amenajarea de la interior. Arhitecții au făcut taman pe dos, iar Florin Brînzan și-a făcut procese de conștiință că s-a lăsat influențat de ei. 

Rezultatul a fost cel așteptat: ploaia, care i-a șicanat zile bune, a dus la infiltrarea apei în tavanele deja amenajate. Prin urmare, echipa a fost nevoită să înlocuiască materialele distruse de apă.

Vezi mai sus cum a reacționat Florin Brînzan!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies