VIDEO Cinci ani de la prima casă construită de la zero la Visuri la cheie. Cine sunt surorile Joița

VIDEO Cinci ani de la prima casă construită de la zero la Visuri la cheie. Cine sunt surorile Joița
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Octombrie 2020
Data actualizare: 07 Octombrie 2020
Casele renovate la Visuri la cheie nu sunt inventate. Fericirea celor care trăiesc acum în ele nu e disimulată. Efortul echipei nu e prefăcut. Totul e pe bune, iar surorile Joița au vrut să știe asta toți fanii emisiunii.

În octombrie 2015, în sezonul 2 al emisiunii Visuri la cheie, arhitecții și constructorii au avut parte de cea mai mare provocare a lor: să construiască o casă din temelii. Pentru prima dată, echipa de specialiști a emisiunii a decis că o renovare nu e oportună.

Trei surori rămase orfane i-au convins pe arhitecți că viitorul lor depinde de o casă stabilă, sigură și confortabilă. 

Starea casei fetelor era deplorabilă, nu exista practic altă soluție. Am decis împreună să mărim termenul de predare a casei, să găsim soluțiile potrivite pentru a ne încadra în noul termen și să respectăm dorințele celor trei fete”, spunea atunci Dragoș Bucur.

Surorile Corina, Lorena și Adriana Joița, din Poiana, județul Dâmbovița, care au fost nevoite să-și îngroape mama, tatăl și bunicul, s-au întors la Visuri la cheie după 5 ani. S-au întors în povestea fraților Nemeșu, ca să mulțumească echipei pentru modul în care emisiunea le-a schimbat viața. 

Iată momentul emoționant mai jos!

Intră în comunitatea noastră de pe Facebook și Instagram ca să trăiești emoția fiecărui început! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies