VIDEO Cosmin Cîrstea, adolescentul de 10 care și-a trăit toată viața în 12 metri pătrați

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Cât de mult îți permiți să visezi când tot ce vezi în jur te limitează? „Visuri la cheie” a apărut la timp în viața lui Cosmin Cîrstea, un adolescent de 15 ani care a dus pe umeri greutăți pe care n-ar trebui să le cunoască niciun copil.

Tatăl său s-a stins de cancer. Mama lui, Ana-Maria Cîrstea, s-a îmbolnăvit și ea și a trecut prin chinurile unui tratament nemilos, o loterie a vieții în urma căreia puțini ies învingători. Deși a trăit mereu cu teama că va rămâne singur, Cosmin s-a mobilizat și a învățat cât a putut el ca să-și schimbe destinul.

A intrat la liceu cu 10 și a devenit un model pentru colegii lui. Chiar dacă viața nu a fost prea darnică cu el. S-a născut într-o garsonieră de 12 metri pătrați, într-un cartier care nu-ți oferă nicio perspectivă.

Încă încerc să mă îndrept înspre lumina acestui mare, mare întuneric. Cartierul acesta este luptă pentru supraviețuire, de pe o zi pe alta. Urăsc tristețea pe care o oferă acest loc”, spune Cosmin în ediția de azi a emisiunii Visuri la cheie

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cum a primit vestea că viața i se va schimba!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!