VIDEO Domnica Ciocîrlan și fiicele ei se pot muta în casă nouă: E un vis împlinit pentru voi

VIDEO Domnica Ciocîrlan și fiicele ei se pot muta în casă nouă: E un vis împlinit pentru voi
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Așteptarea a luat sfârșit pentru Domnica Ciocîrlan și fetele ei. Aparatamentul mic și friguros de la parter a fost transformat într-un cămin propice vindecării rănilor sufletești.

Noua locuință a fetelor este plină de plante și lumină naturală, așa cum și-au dorit încă de la început. La fel cum a făcut în prima zi, Dragoș Bucur a intrat în apartament pe geamul de la bucătărie și le-a deschis tuturor ușa apartamentului renovat.

Toate au rămas fără cuvinte. „E un vis împlinit pentru voi. Nu mă așteptam. Sper că este adevărat totul”, abia a putut spune Domnica.

Casa este ordonată, departe de imaginea dezolantă de la început. Visul lor de a avea multe plante a fost împlinit prin amenajarea unor jardiniere verticale. Într-un apartament cu mare criză de spațiu, arhitecții au reușit să amenajeze multe corpuri de mobilier cu funcțiuni practice. Japonezii sunt înnebuniți după sensul practic al lucrurilor, așa că arhitecții s-au inspirat din modul lor de trai.

Bucătăria este extrem de bine organizată, iar baia are cadă, așa cum au vrut fetele. Dar are și duș, cum preferă mama. 

Camera fetelor, amenjată de Andra Marinescu, este o minunăție. Nu doar că a respectat dorințele fetelor, dar și-a pus o amprentă personală cu un tapet dintr-o bucată, care scoate camera din anonimat. Vezi cum și-au împărțit fetele spațiul personal!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies