VIDEO Frații Anghel, primii pași în noua casă: Cu timpul, o să ne obișnuim și cu viața asta

Citeste mai mult despre: fratii Anghel, casa noua, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Septembrie 2022
Data actualizare: 07 Septembrie 2022
Ce a fost mai greu a trecut. Echipa Visuri la cheie a reușit să se încadreze în timp și să livreze o nouă lucrare de excepție. Frații Anghel și bunicii lor au făcut primii pași în casa transformată substanțial de constructori și arhitecți.

Întunericul a făcut loc luminii, frigul a dispărut ca prin minune, natura s-a trezit la viață, optimismul a luat locul tristeții. Noua casă nu seamănă deloc cu cea de dinainte, iar membrii familiei Anghel au observat asta încă de la intrare.

Primii pași în noua casă au fost făcuți cu emoție. Copiii sunt impresionați și abia găsesc puterea de a spune ceva. Au pus ochii pe proiectul special al arhitecților, imediat ce au intrat în curte. Cortul din răchită, special creat pentru ca frații să petreacă timp prețios împreună, este un refugiu perfect. Toate necazurile pot rămâne la intrare, căci înăuntru nu e loc de întristare. 

Glasurile au început să le tremure în momentul în care au pășit în locuință și au văzut transformarea spectaculoasă. Peretele de la intrare, unde Cristina Joia i-a desenat pe toți membrii familiei, a făcut impresie.

Însă, pentru a putea intra în camerele lor, copiii vor avea parte de o provocare orchestrată de Alex Gavrilescu.

Vezi VIDEO mai sus!

Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies