Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea fraților Anghel

Visuri la cheie, lider de audiență cu povestea fraților Anghel
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Septembrie 2022
Data actualizare: 08 Septembrie 2022
Aseară echipa Visuri la cheie a renovat prima locuință din sezonul 9! Astăzi, trei copii, și bunicii lor, privesc cu încredere și speranță spre un viitor mai bun. Emoții, lacrimi, zâmbete, lecții învățate și o renovare de vis! Așa a debutat noul sezon Visuri la cheie!

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:28 – 23:25, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7 puncte de rating și 23.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.8 puncte de rating și 19.6% share. La nivel național, peste 1,1 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.

Cei trei copii locuiau într-un șantier, iar dorința lor cea mai mare, atunci când au fost întrebați ce speră să găsească în noua casă, a fost o... baie! Dragoș și arhitecții le-au oferit o renovare uluitoare, o casă unde vor avea șansa să crească și să-și dezvolte propriile visuri.

Miercurea viitoare, de la 21:30, echipa continuă pe drumul visurilor, iar Dragoș și arhitecții sunt pregătiți pentru o nouă renovare. 

Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

  • Frații Anghel și bunica lor întâmpină echipa Visuri la cheie în pragul casei lor din Văcărești, DâmbovițaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies