„Am înțeles devreme că, pentru mama mea, copilul era alcoolul”. O nouă poveste de viață la Visuri la cheie

Am înțeles devreme că, pentru mama mea, copilul era alcoolul . O nouă poveste de viață la Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie,
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 03 Noiembrie 2021
Cel mai mult un copil este atașat de cea care îi dă viață. Iubirea și grija unei mame sunt esențiale pentru dezvoltarea micuților și pentru formarea primilor pași spre viitor.

Diseară, de la 20:30, vom cunoaște povestea unei tinere pentru care mama nu a avut rol în viața ei: „Mama mea, încă de când eram mică, a avut problem cu alcoolul. Am înțeles devreme că, pentru mama mea, copilul era alcoolul”.

Pentru Sara, mamă i-a fost bunica – cea care a avut grijă de ea și care s-a străduit să-i ofere tot ce a putut ca să suplinească lipsa fiicei ei. Femeia i-a oferit iubire, înțelegere, dar nu a reușit niciodată să-i ofere un confort decent de trai. 

Trăiesc amândouă într-o garsionieră veche, fără căldură și apă caldă, cu probleme serioase. „E plin de mucegai. Incredibil ce aveți aici! E plin de mucegai.  E strat de mucegai aici!”, va spune Dragoș Bucur după ce va descoperi ce va vedea locuința. Subsolul blocuilui este indundat, iar toate problemele se resimt în garsoniera celor două.

Lux pentru mine înseamnă să am apă caldă și căldură în apartament, dar cu toate acestea bunica, unchiu și mătușa mea m-au făcut să nu mă simt diferită față de ceilalți copii”, le va povesti tânăra arhitecților.

Nu ratați în această seară, de la 20:30, o poveste emoționantă și un exemplu de putere și voință care dau curaj să fie 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro.

Visuri la cheie – crede în oameni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies