Finalistul sezonului sase Vocea Romaniei, Alex Musat, este invitatul Alexandrei Usurelu la TNB

Finalistul sezonului sase Vocea Romaniei, Alex Musat, este invitatul Alexandrei Usurelu la TNB
Citeste mai mult despre: Alex Musat,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2017
Data actualizare: 26 Ianuarie 2017
In spectacolele simfonice „Am sa fiu eu casa ta” de la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti sustinute pe 30 ianuarie de la orele 17 si 20, Alexandra Usurelu il va avea invitat si pe exceptionalul chitarist Alex Musat.

Alex Musat este al doilea invitat al Alexandrei Usurelu in spectacolele simfonice pe care artista le va sustine la TNB alaturi de o orchestra de 24 de instrumentisti.

Astfel, alaturi de Alexandra Usurelu, tanarul si foarte talentatul Alex Musat va urca pe scena Teatrului National in cele doua spectacole din 30 ianuarie (de la ora 17 si de la ora 20). Cei doi vor interpreta o piesa in prima auditie realizata de Bobby Stoica, piesa ce va fi inclusa si pe noul album al Alexandrei ce se va lansa in toamna anului 2017. 

Primul invitat anuntat de Alexandra Usurelu este Narcisa Suciu, care revine in tara special pentru spectacolele „Am sa fiu eu casa ta”.

Mai sunt doar cateva bilete la spectacolul de la ora 17:00, iar spectacolul de la ora 20:00 este sold out de peste 3 saptamani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies