In postul Pastelui, un invitat va ramane fara miel in seara aceasta la Jocuri de celebritate!

In postul Pastelui, un invitat va ramane fara miel in seara aceasta la Jocuri de celebritate!
Citeste mai mult despre: Jocuri de celebritate, ProTV,
Data publicarii: 27 Martie 2017
Data actualizare: 27 Martie 2017
In seara aceasta, de la ora 23:00, Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila aduc distractia in casele romanilor impreuna cu cei mai tari invitati, pe care ii vor supune unor teste extrem de amuzante! 

Echipa lui Ipate, formata din Andrei Duban, Sorana si Alin, care lupta pentru o trotineta electrica, infrunta echipa plina de energie a lui Strunila, din care fac parte Dragos Bucurenci, Gratiela Duban si Cori, care isi doreste sa castige marele premiu pentru a cumpara mancare unui adapost de caini.

”Am inregistrat vocea ta si ma trezesc dimineata cu “Otniela!”. Asa imi suna telefonul!”, ii va spune Bobo lui Dragos Bucurenci. Cei doi vor avea o discutie foarte amuzanta despre diete si sport, iar Dragos nu va ezita sa-l trimita pe Bobo la orez. 


Numele are cuvantul, Fii pe faza!, Blockbusters, Te-ai prins si Tuuutuet sunt probele care vor fi jucate in seara aceasta de cele doua echipe. Invitatii vor face dezvaluiri incredibile, se vor distra, vor dansa, vor avea discutii contradictorii, iar la final Bobo ii va spune unuia dintre invitati, dupa un schimb de replici savuroase: ”Imi pare rau, la emisiunea asta ramai fara miel”.

Invitati spumosi, probe explozive, foarte multa distractie si energie, astazi, de la 23:00, la Jocuri de celebritate!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!