”Ce spun românii”, aproape de ediția cu numărul 1000! Ce sumă impresionantă s-a câștigat până acum

Citeste mai mult despre: Ce spun romanii, bani castigati, editia 1000,
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 18 Septembrie 2019
Emisiunea ”Ce spun românii” de la PRO TV, prezentată de Cabral, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare zi, de luni până vineri, o confruntare amicală între două familii puse pe distracție și câștig.

În curând, emisiunea ”Ce spun românii” va împlini 1000 de ediții, ocazie să facem o scurtă recapitulare. Iată ce însemnat, în cifre, șase sezoane de ”Ce spun românii”. 

Citește și: Cabral, din culisele ”Ce spun românii”: ”Se certau cu mine că răspunsurile nu sunt bune!”

În total, familiile care au acceptat provocarea ”Ce spun românii” au câștigat 4.129.015 lei. 

Numărul zilelor de filmare în 6 sezone se ridică la 245, numărul orelor de filmare - aproximativ 2750, iar numărul episoadelor filmate - la 1069. 

De-a lungul timpului, 1150 de echipe puse pe distracție au participat la filmări. Acestea au jucat 11.762 de întrebări, în timp ce numărul total al întrebărilor care au fost testate în sondaja se ridică la 25.000.

Dintre cele 63 de familii care au ajuns până în finală, 37 de familii au câștigat marele premiu.

Așa cum remarca și prezentatorul emisiunii, Cabral, într-un interviu pentru protv.ro: ”Am dat de multe ori premiul cel mare, asta înseamnă că românii se cunosc foarte bine. Emisiunea asta este efectiv despre români, nu despre adevărul absolut. Este despre cum se poziționează ei, despre normalități și automatisme, despre un normal la care ne raportăm toți”.

Te poți înscrie și tu, alături de familia ta, pentru șansa de a câștiga premiul cel mare, de 20.000 lei,  la [email protected] 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies