Primii câștigători ai concursului Ce spun românii - Bagă mare la premii. Participă și tu!

Primii câștigători ai concursului Ce spun românii - Bagă mare la premii. Participă și tu!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Iulie 2022
Data actualizare: 05 August 2022

Au prins ideea și întrebările afișate pe ecran, iar acum se bucură de premiile în bani puse în joc. Concursul Ce spun românii - Bagă mare la premii și-a desemnat primii câștigători. Intră și tu în cursa pentru cele două premii săptămânale!


Talangă Nicoleta

Mosuti Iustina

Katia Irimia

Octavian Bodis

Florentina Oltenacu

Șandor Előd

Ei sunt primii câștigători ai concursului nostru, Bagă mare la premii. Ei au urmărit emisiunea Ce spun românii, de luni până vineri, și au descoperit întrebările afișate pe ecran. Răspunsurile oferite rapid pe site-ul de concurs le-au adus câte 500 de lei în buzunar.

Urmărește și tu emisiunea la TV, de luni până vineri, descoperă întrebările afișate pe ecran și găsește cele mai potrivite răspunsuri! 

Intră pe site-ul de concurs și spune-ne soluția, iar noi te înscriem automat în cursa pentru unul dintre cele două premii săptămânale în valoare de 500 de lei fiecare. Câștigătorii vor fi selectați print tragere la sorți, prin platforma random.org.

În fiecare etapă de concurs, pe ecranale televizoarelor va fi afișată o întrebare. Fiecare participant se poate înscrie de două ori pe săptămână, o dată pentru fiecare etapă de concurs, însă poate câștiga un singur premiu pe întreaga durată a concursului.

Vezi regulamentul concursului!

Ce spun românii – Bagă mare la premii are 16 premii, câte două pentru fiecare săptămână de concurs. Mult succes!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies