VIDEO Ce spun românii, ediție specială exclusiv online. Cabral și 11 jurnaliști și-au unit forțele pentru o cauză nobilă

VIDEO Ce spun românii, ediție specială exclusiv online. Cabral și 11 jurnaliști și-au unit forțele pentru o cauză nobilă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Decembrie 2018
Data actualizare: 04 Septembrie 2019
Pentru prima dată în istoria show-ului de la PRO TV, „Ce spun românii” s-a văzut exclusiv în online.

Unsprezece jurnaliști și oameni de radio au jucat o ediție specială Ce spun românii, exclusiv în online, prezentată de Cabral. Cele două echipe, Fantasticii și Incredibilii, și-au pus în joc toate cunoștințele pentru a câștiga bani în scop caritabil: construirea primului spital de oncologie pediatrică din România.

Puteți susține și voi proiectul Asociației „Dăruiește Viață” donând orice sumă de bani, online, pe site-ul Dăruiește Viață sau printr-un sms la 8844 cu mesajul SPITAL (2 euro/lună) și la 8864 cu mesajul SPITAL (4 euro/lună).

Cele două familii aliniate la start, compuse din Horia Ghibuțiu, Dana Panghe, Iulian Ioncea, Diana Stamen și Denisa Macovei (Fantasticii) și Bogdan Ciudoiu, Bianca Ion, Ionuț Bodonea, Alexandra Constanda, Ivana Iancu și Shurubel (Incredibilii), și-au atins scopul de a susține cauza primului spital de oncologie pentru copii.

Iată cum s-au descurcat cele două echipe la prima emisiune Ce spun românii exclusiv online!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies