Caravana Vocea Romaniei si Vocea Romaniei Junior ajunge in weekend la Iasi!

Caravana Vocea Romaniei si Vocea Romaniei Junior ajunge in weekend la Iasi!
Data publicarii: 16 Mai 2017
Data actualizare: 16 Mai 2017
Crede in vocea ta pana la capat si o tara intreaga va canta alaturi de tine! Vino la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei, demonstreaza ca ai calitati vocale remarcabile, fii ambitios, pregateste-te sa intorci scaunele antrenorilor si sa devii cunoscut!

Caravana ajnge in acest weekend la Iasi, iar copiii si adultii sunt asteptati in numar mare la hotel International, la auditii.

Sambata, 20 mai, incepand cu ora 09:00, copiii intre 7 si 14 ani sunt invitati la preselectiile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Vocea Romaniei Junior! Duminica, 21 mai, tot de la ora 09:00, adultii sunt asteptati sa demonstreze ca vocile lor pot cuceri o tara intreaga in cadrul preselectiilor Vocea Romaniei!

Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vocearomanieijunior.protv.ro, vino la auditii, ai incredere in calitatile tale vocale, surprinde si fii cel care ajunge pe cea mai tare scena a vocilor din Romania!

Dupa Iasi, caravana Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei va mai opri in Cluj-Napoca, in weekend-ul 27-28 mai, si in Timisoara, in weekend-ul 3-4 iunie.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies