Sezonul doi Vocea Romaniei Junior, din 8 iunie, de la 20:30, numai la PRO TV!

Sezonul doi Vocea Romaniei Junior, din 8 iunie, de la 20:30, numai la PRO TV!
Data publicarii: 25 Mai 2018
Data actualizare: 25 Mai 2018
Vocea te face mare si in acest an! Cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior incepe vineri, 8 iunie, la PRO TV. In fiecare saptamana, de la 20:30, Andra, Moga si INNA vor descoperi voci formidabile, pentru care vor lupta cu toate armele, totul pentru a-si forma cele mai puternice echipe.

Mihai Bobonete si Robert Tudor, prezentatorii show-ului, le promit telespectatorilor un spectacol plin de distractie si emotie, cu voci impresionante. ”Cred ca Vocea Romaniei Junior este cea mai buna varianta a unei seri de vineri petrecute in familie. Veti vedea momente amuzante, momente induiosatoare, copii talentati, parinti incordati, juriu excelent si doi prezentatori unicat”, a spus Mihai Bobonete. 

Robert Tudor a trait emotii incredibile la filmari si recunoaste ca multe voci pe care le-a auzit i-au dat fiori: ”Ne-am distrat la filmarile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, iar acest lucru il veti vedea incepand din 8 iunie. Pe langa asta, am trait niste emotii care pot fi greu de descris si am cunosc foarte multi copii cu voci care iti dau fiori. O sa fie un sezon magic si imi doresc ca toti cei care-l vor urmari sa simta exact ce am simtit noi si sa rezoneze cu fiecare poveste, cu fiecare moment si cu fiecare decizie pe care antrenorii o vor lua”.

Care sunt primele voci care vor rasuna in platoul Vocea Romaniei Junior si cum vor reactiona INNA, Andra si Marius Moga la auzul lor, vedem incepand de vineri, 8 iunie, de la ora 20:30, la Vocea Romaniei Junior.

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies