Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard!

Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard!
Citeste mai mult despre: Pere Fouras, Fort Boyard, Marius Manole, ProTV,
Data publicarii: 26 Octombrie 2017
Data actualizare: 26 Octombrie 2017
Identitatea actorului care interpreteaza rolul lui Pere Fouras din Fort Boyard a fost dezvaluita astazi, iar sub masca si hainele stapanului fortaretei se afla actorul Marius Manole. Invitat in emisiune La Maruta, Marius Manole a recunoscut ca acest personaj a fost o provocare pentru el. 

”A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut vreodata. Stateam opt ore impreuna cu producatoarea si doi cameramani intr-o camaruta mica, doar noi patru. Iar timp de opt ore trebuia sa improvizam, vorbeam non-stop, spuneam tot ce-mi trecea prin cap. Niciodata nu am facut asa ceva. A fost o super experienta! Mi-e foarte drag acest personaj si mi-ar placea sa fac un film in care sa joc machiat asa. S-a muncit foarte mult pentru a arata asa, iar eu si domnisoara make-up artist ne trezeam cel mai devreme. Mergeam cu trei ore inainte de filmare”, a spus Marius Manole despre experienta de a-l interpreta pe batranul Fouras. 

 

Marius Manole: ”Mama m-a recunoscut dupa voce!”

Pere Fouras este personaj legendar in emisiunea Fort Boyard, iar in fiecare editie concurentii incearca sa fure cat mai multi bani din averea lui. Pentru a tine secretul cat mai bine, Marius Manole a marturisit astazi ca nici mamei lui nu i-a spus ca el interpreteaza acest personaj, desi vocea l-a dat de gol. ”Ma simt usurat ca nu mai trebuie sa tin acest secret. Multa lume m-a intrebat daca eu sunt Pere Fouras, nici macar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut dupa voce”, a declarat actorul. 

Aventura Fort Boyard continua si duminica aceasta, de la 20:30, cu o noua echipa pregatita sa puna mana pe cat mai multi bani din averea secreta a fortului. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies