25 de eroi luptă duminică în marea finală Ninja Warrior România!

25 de eroi luptă duminică în marea finală Ninja Warrior România!
Citeste mai mult despre: Ninja Warrior, marea finala,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
Duminică seară este momentul de glorie pentru cei mai buni 25 de concurenți Ninja Warrior România. A venit timpul ca cei mai puternici sportivi din țară să-și îndeplinească visul și să devină eroi în competiția în care curajul întâlnește măreția.

Din 250 de concurenți, doar 25 vor încerca să scrie istorie și să înfrunte Muntele Midoriyama pentru marele trofeu, premiul de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România. 

"Sunt impresionat de performanțele concurenților rămași în cursă pentru titlul de primul Ninja Warrior din România. Unii dintre ei au trecut de obstacole de parcă aveau aripi, alții au arătat că sunt foarte puternici deși nu aveau o masă musculară proeminentă. Însă după lupta de duminică va rămâne în picioare unul singur: cel mai bun, cel mai rapid, cel mai rezistent. Dacă până acum aveau de făcut doar două trasee, acum trebuie să parcurgă tot circuitul și să învingă și muntele Midoriyama", a spus Daniel Nițoiu. 

Cum se vor descurca cei 25 de concurenți în marea finală și dacă vor reuși să parcurgă cele 4 runde eliminatorii și să cucerească Muntele Midoriyama vom vedea duminică, de la ora 20:00, la PRO TV. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies