A ajuns în finala Ninja Warrior după ce în urmă cu un an se zbătea între viață și moarte

A ajuns în finala Ninja Warrior după ce în urmă cu un an se zbătea între viață și moarte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Iulie 2018
Data actualizare: 27 Iulie 2018
Jeremiah Morgan (28 de ani) este un veteran al show-ului American Ninja Warrior. Însă, un eveniment dramatic petrecut în 2017 era să-i fie fatal. Doctorii i-au spus că va fi o „legumă” toată viața, dar... surpriză! „Războinicul” s-a întors.

Jeremiah Morgan este un exemplu pentru toți cei care au o dorință arzătoare de a-și dovedi lor înșiși că pot depăși orice limită. Americanul de 28 de ani, pastor la o sinagogă din Missisippi, și-a făcut debutul la Ninja Warrior în sezonul 6 (anul 2014). A reușit să se califice în finala din Dallas, însă nu a putut participa deoarece filmările au căzut în ziua Sabatului evreiesc. A revenit în sezonul 7, unde a reușit să atingă faza a treia a show-ului, ajungând în grupa de elită a competitorilor Ninja Warrior.

A sărit peste sezonul 8, dar a revenit în sezonul 9, unde s-a calificat iar în finala națională. Însă, cu o săptămână înainte de reprezentație Jeremiah și familia lui au trecut printr-un episod îngrozitor, care le-a schimbat viața definitiv. În timp ce se aflau într-o excursie cu cortul, împreună cu cei doi copii ai lor, cu sora lui Jeremiah și cu soțul ei, „războinicul” Ninja Warrior s-a electrocutat serios după ce a atins un cablu electric care nu era izolat. 

FOTO: americanninjawarriornation.com

Totul a pornit de sora lui Jeremiah, care a călcat într-o baltă, în care cablul electric, alimentat cu curent, zăcea de multă vreme fără ca cineva să fi observat asta. Jeremiah și cumnatul său au încercat să taie alimentarea cablului și să-l îndepărteze de zona de campare, însă au devenit rapid victime ale „mâniei” energiei necontrolate. 

„Am început, amândoi, din cele două capete, dar am ajuns să fim spate în spate. Cablul, cred, era încă în apă. Jeremy a ridicat mâinile și cablul l-a lovit în piept. Ne-a pus la pământ. Pe mine m-a lovit în umeri. Soțiile noastre credeau că ne jucăm, dar când au văzut că tremurăm, Remi m-a apucat de mână și m-a tras de acolo. Însă cablul era înfășurat în jurul brațelor lui Jeremy, pe care nu l-am putut da jos. A fost electrocutat circa două minute, avea spume la gură”, a spus Cory Sanchez, cumnatul lui Jeremiah.

FOTO: Instagram Ninja Warrior

Un alt turist, care se afla cu familia în același loc de campare, a tăiat alimentarea electrică și a sunt la 911. Jeremy a avut nevoie de resuscitare la fața locului și a fost ținut în viață de cumnatul lui până au sosit paramedicii. În drum spre spital a făcut stop cardiac de șase ori, iar când a ajuns la Urgențe era fizic decedat. A intrat în comă indusă, iar doctorii i-au spus soției că, dacă își va reveni, va rămâne o „legumă” pentru tot restul vieții. 

Însă, Jeremiah și-a revenit. A fost nevoit să învețe să meargă din nou și, când s-a înzdrăvenit, a reînceput antrenamentele pentru sezonul 10 al show-ului Ninja Warrior. În 24 iulie 2018, tânărul „războinic” a trecut de preliminariile Ninja Warrior – faza I din Dallas – și va evolua în finalele naționale ale show-ului. 

Vrei să știi totul despre Ninja Warrior România? Intră în comunitatea noastră de Facebook Ninja Warrior!
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!