Cine este femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică

Cine este femeia care s-a aflat cel mai aproape de trofeul American Ninja Warrior. I se spune Femeia Fantastică
Data publicarii: 20 Iunie 2018
Data actualizare: 20 Iunie 2018
Are 34 de ani și deja mai multe recorduri la activ decât o mulțime de bărbați cu pretenții de eroi. Jessie Graff este singura femeie care a reușit performanța de a termina faza a doua a concursului American Ninja Warrior. Ea a devenit un model pentru femeile din întreaga lume.

Ninja Warrior descoperă în fiecare colț al lumii campioni care prin ceea ce fac în fiecare zi inspiră mulțimi întregi să încerce să-și depășească limitele. În Statele Unite al Americii, cea mai spectaculoasă competiție sportivă de pe glob a adus-o în centrul atenției pe Jessie Graff, o atletă și cascadoare profesionistă din New York.

Graff a spart toate tiparele în 2016, devenind prima femeie care trece de faza I a finalelor din Las Vegas a renumitului American Ninja Warrior. A completat stagiul cu 12,4 secunde înainte de expirarea termenului-limită, fiind prima femeie care a reușit, în toată istoria competiției, să escaladeze celebrul Warped Wall (4,4 metri înălțime).Citește materialul complet pe www.perfecte.ro
 

PRO TV a achizitionat licenta celei mai spectaculoase competitii sportive prezentata intr-un format de televiziune: Ninja Warrior. In premiera in Romania, show-ul va testa limitele fizice si psihice ale concurentilor, intr-o cursa extrema in care emotia va fi la un nivel greu de imaginat.

Mai multe detalii despre show poți afla sunând direct la 0743.890.823 sau pe ninjawarrior.protv.ro. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În curând la PRO TV. 

  • ninja warrior romaniaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies