Cum a fost la primul casting Ninja Warrior România. Sute de curajoși și-au testat limitele la București

Cum a fost la primul casting Ninja Warrior România. Sute de curajoși și-au testat limitele la București
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Iunie 2018
Data actualizare: 28 Iunie 2018
Prima etapă a castingului pentru show-ul Ninja Warrior România a avut loc la București, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Sute de români din toate colțurile țării, cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani, au venit să-și testeze limitele și să demonstreze că sunt pregătiți să intre în cel puternic show de pe planetă. Medici, avocați, IT-iști, studenți, antrenori de fitness, alpiniști sau contabili au încercat să încheie traseul care le-a testat pregătirea fizică și psihică. 

Pentru a vedea daca cei înscriși în emisiune sunt pregătiți să intre în cursa pentru cei 100.000 de euro, dar și pentru a le explica probele pe care le au de trecut în această etapa de selecție, doi testeri profesioniști Ninja Warrior au sosit la București. Viktor Hallden (Suedia) și Georgia Munroe (Marea Britanie) sunt doi foști concurenți ai show-ului, care le-au împărtășit românilor din experiența lor. 

FOTO: Viktor Hallden, alături de primii români care vor aă ajungă în top la Ninja Warrio România

„Pentru mine, participarea la Ninja Warrior Suedia a fost fabuloasă, chiar dacă nu am ajuns până la cursa finală, a fost o experiență care mi-a schimbat viața și pe care nu am cum să o uit vreodată. Ninja Warrior este o competiție în care forța merge mână-n mână cu agilitatea. A fost o onoare imensă pentru mine că am reușit să fac un traseu pe care puțini oameni din lume sunt în stare să-l facă”, le-a spus celor prezenți Viktor Hallden

Despre prezența femeilor într-o astfel de competiție, dar și despre șansele acestora de a sfida limitele, le-a vorbit Georgia Monroe: „Sunt multe bariere mentale pe care femeile trebuie să le depășească pentru a se simți suficient de confortabil, astfel încât să arate ce pot într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați. Este destul de intimidant atunci când vezi mai mulți bărbați masivi, cu mușchi, dar sunt multe femei care chiar pot trece cu brio probele”.

FOTO: Georgia Munroe a acordat un interviu reporterilor PRO TV

Luptă să fii primul campion din România! Înscrie-te la casting!

Preselecțiile continuă! Ești gata să arăți unei țări întregi că ai o condiție fizică și psihică de nota 10, iar în calea ta nu stă niciun obstacol? Vrei să demonstrezi că termenul ”războinic” a fost inventat pentru tine? Ești deschis/ă la provocări și gata de cea mai spectaculoasă competiție? Înscrie-te acum sunând la 0743.890.823 sau pe www.protv.ro și poți fi chiar tu cel care-și va adjudeca titlul de Ninja Warrior România.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În curând la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies