Puștii nu s-au antrenat degeaba. Americanii lansează Ninja Warrior pentru copii, în toamnă

Puștii nu s-au antrenat degeaba. Americanii lansează Ninja Warrior pentru copii, în toamnă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Iulie 2018
Data actualizare: 30 Iulie 2018
Ajuns la sezonul 10 în Statele Unite ale Americii, Ninja Warrior se dezvoltă spectaculos. Din toamnă, copiii de la 9 la 14 ani vor avea un show doar al lor, cu obstacole adaptate vârstei lor. 

Să înceapă spectacolul! După zece sezoane în care a fost interzis minorilor, cel mai tare show de divertisment difuzat la televizor se reinventează. American Ninja Warrior va avea o versiune pentru copii, la care pot participa adolescenții cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Premiera va fi pe 13 octombrie 2018 la Universal Kids.

„American Ninja Warrior Junior sărbătorește intrarea copiilor cu dăruire și talent în legendara cursă. Aproape 200 de fete și băieți din SUA se vor confrunta în cadrul acelorași probe, pe trei categorii de vârstă: 9-10 ani, 11-12 ani și 13-14 ani. Probele vor cuprinde obstacolele cunoscute ale Ninja Warrior, cum sunt Sonic Swing, Spin Cycle și Warped Wall. Fiecare grupă de vârstă va beneficia de sprijiul unui star al show-ului Ninja Warrior, iar trei participanți (unul pe grupa de vârstă) vor fi încoronați campioni ai primei ediții American Ninja Warrior Junior”, au declarat organizatorii, conform ANW Nation.

FOTO: Cei trei prezentatori ai American Ninja Warrior Junior

Gazdele show-ului vor fi Matt Iseman (actor, comediant și om de televiziune), Akbar Gbaja-Biamila (fost jucător de fotbal american) și gimnasta Laurie Hernandez, laureată cu medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio (2016).

Lansarea pe piață a versiunii pentru copii a show-ului Ninja Warrior e așteptată de mulți ani în SUA. Peste Ocean, copiii se antrenează de multă vreme pentru cea mai tare întrecere sportivă televizată, la care au acces atleți amatori sau persoane care fac sport doar în timpul liber. Mulți și-au construit în curte trasee inspirate din show-ul sportiv. Iată cum se antrenează în curtea casei ei Taylor Jo Greene, o gimnastă de 10 ani încurajată de părinți să „se lupte” cu obstacolele Ninja Warrior!

 

Wooo! Training day! #jumpin #wolfpackninjas @wolfpackninjas

A post shared by Taylor Jo Greene (@sweetninjagirl) on

Ninja Warrior a devenit un soi de religie în Statele Unite, pe întreg continentul nord-american fiind deschise mii de săli de sport cu trasee Ninja Warrior. Părinții își duc copiii la astfel de cursuri, fie pentru a putea participa la show, fie pentru a-i obișnui cu mișcarea și cu sportul. Iar copiii sunt înnebuniți după Ninja Warrior și nu ratează nicio o oră de Educație Fizică de la școală.

Ninja Warrior a inspirat mai mulți veterani ai show-ului să se implice în eradicarea unei mari probleme de sănătate publică în America: obezitatea infantilă. Foști participanți Ninja Warrior au creat organizații care încurajează copiii și adolescenții să renunțe la stilul de viață sedentar și la alimentele bogate în grăsimi și zaharuri. Ei sunt antrenați pentru a deveni niște adulți sănătoși, nu neapărat „răboinici” Ninja Warrior.

Vrei să afli mai multe? Intră în comunitatea de Facebook Ninja Warrior România!

Sursa foto: Austin Ninjas
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!