Ultimii 45 de concurenți luptă pentru un loc în semifinala! Ninja Warrior România!

Ultimii 45 de concurenți luptă pentru un loc în semifinala! Ninja Warrior România!
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Duminică seară, ultimii 45 de concurenți își măsoară forțele în drumul spre semifinala Ninja Warrior România. 

Români de toate vârstele, din toate categoriile sociale, vor avea ultima șansă să se apropie de Muntele Midoriyama. Pentru unii cursa se va termina în apă, însă zece dintre ei își vor câștiga dreptul de a merge mai departe și de a lupta pentru cel mai râvnit titlu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. 

Săptămâna aceasta, un viitor vraci va încerca să convingă publicul că are toate atuurile pentru a câștiga titlul de Ninja Warrior România: ”Noi ajutăm oamenii prin deblocarea centrilor energetici, iar prin masaj relaxăm musculatura și țesuturile moi. Ventuzele sunt o unealtă de bază din arsenalul nostru. Mă bazez pe abilitățile mele motrice și pe forța mâinilor pentru a câștiga Ninja Warrior România!”, va declara acesta înainte de a intra în cursă. O campioană mondială la fitness își va sfida limitele în cel mai puternic traseu cu obstacole din lume: ”M-am apucat de sport inspirată fiind de Nadia Comăneci”, va spune tânăra duminică seară, la Ninja Warrior România.

Cine va apăsa buzzer-ul de final al celor două tarsee, dar și cine sunt cei 50 de români care vor sfida limitele în semifinala Ninja Warrior România, vedem duminică de la ora 20:00, la PRO TV.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies