Un roman ar putea fi primul european care castiga titlul de Ninja Warrior!

Un roman ar putea fi primul european care castiga titlul de Ninja Warrior!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Iunie 2018
Data actualizare: 22 Iunie 2018
Ninja Warrior este formatul de televiziune care a creat isterie in intreaga lume. Mii de concurenti au incercat de-a lungul timpului sa cucereasca titlul suprem, insa doar sase au reusit sa parcurga fara ezitare toate traseele si sa-si adjudece marele titlu de Ninja Warrior -  patru japonezi si doi americani. 

In Statele Unite ale Americii, fenomenul Ninja Warrior a ajuns la cel de-al 10-lea sezon si in toti acesti ani peste 200.000 de oameni s-au inscris la show-ul care demonstreaza unei lumi intregi ca limitele unui om sunt nebanuite. In 2015, doi americani au reusit sa cucereasca Muntele Midoriyama, etapa finala a competitiei: alpinistul Isaac Caldiero si cameramanul Geoff Britten. Cei doi au reusit sa duca la bun sfarsit toate traseele din emisiune si sa cucereasca cel mai greu obstacol in timpul dat, sa urce pe o franghie 22,8 metri in mai putin de 30 de secunde. 

Ambii si-au adjudecat titlul de Ninja Warrior, insa doar Caldiero a reusit sa ia si marele premiu in bani, deoarece a reusit sa ajunga in varful muntelui cu 3 secunde mai repede decat Britten. Citeste AICI povestea incredibila a lui Isaac Caldiero, singurul om care a castigat premiul de un milion de dolari la American Ninja Warrior.

Pana in prezent, niciun european nu a reusit sa-si depaseasca limitele, sa duca la bun sfarsit toate traseele, sa cucereasca Muntele Midoriyama contra-cronometru si sa castige titlul suprem. Insa un roman ar putea fi primul om din Europa care intra in galeria celor pentru care limitele nu exista si care castiga marele premiu la Ninja Warrior

Ninja Warrior Romania – Sfideaza limitele, in curand, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies