Calin Goia de la Voltaj si Elena Basescu, surprinsi de un paparazzo la “Serviciul Roman de Comedie”

Calin Goia de la Voltaj si Elena Basescu, surprinsi de un paparazzo la “Serviciul Roman de Comedie”
Data: 19 Noiembrie 2010
Duminica, 21 noiembrie, sediul “Serviciului Roman de Comedie” de la Pro Tv a fost asaltat de bliturile paparazzilor, pentru ca Elena Basescu (Jojo) s-a intalnit cu Calin Goia.

Vocalul trupei Voltaj a fost in Casa PROpurului pentru a vorbi despre cel mai recent proiect al trupei, un experiment muzical lansat pe Internet in colaborare cu Deepside Deejays.

Elena Basescu
(Jojo) si-a declarat inca o data admiratia pentru Voltaj, iar un paparazzo infiltrat in sediu a facut poze. Voltaj si Deepside Deejays au interpretat piesa “I Wanna Be Free” si au prezentat si clipul care marcheaza prima loc colaborare muzicala.

In aceeasi editie, “Serviciul Roman de Comedie” a analizat scandalul sexual in care sunt implicati politicieni: Robert Negoita (Claudiu Maier) a aparut in ipostaza de victima si si-a cerut iertare de la Adrian Nastase si Ion Iliescu (Dragos Stoica), acestia intelegandu-l si iertandu-l in cele din urma.

Scandalul de la politia din judetul Neamt nu a scapat nici el din raportul saptamanal al agentilor SRC, astfel ca Sorin Ovidiu Balan (Dragos Stoica) s-a intalnit cu doi interlopi, intalnire ce se va lasa cu impuscaturi.

“Serviciul Roman de Comedie”
s-a intalnit, in premiera, duminica, 21 noiembrie cu Stan si Bran (Cosmin Natanticu si George Andreescu). Cei doi comici au venit in Casa PROporului si au povestit ce impresie le-a lasat Romania: concluzia pe care o trag este ca traim in tara lui Stan si Bran!
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO