10 year challenge. Cum arătau actorii din surperproducția ”VLAD” acum 10 ani

10 year challenge. Cum arătau actorii din surperproducția VLAD acum 10 ani
Citeste mai mult despre: Vlad, 10 year challenge, actori,
Data publicarii: 17 Ianuarie 2019
Data actualizare: 17 Ianuarie 2019

Olimpia Melinte, Diana Sar, Anghel Damian, Emilia Oprea și Andrei Aradits sunt câțiva dintre actorii din superproducția „VLAD” care au acceptat provocarea ”10 year challenge”.

Noul trend pe rețelele de socializare este ”10 year challenge”, provocarea care te îndeamnă să postezi două imagini cu tine, făcute la distanță de cel puțin zece ani. Scopul este să îți accepți frumusețea interioară și să demonstrezi prietenilor că nu ai îmbătrânit nici măcar o zi.

Sute de mii de oameni au postat deja sub hashtag-ul ”10 year challenge”, printre aceștia numărându-se celebrități internaționale, dar și din România. 

Actorii din ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, au intrat în joc, postând imagini cu ei făcute cu zece ani în urmă, alături de fotografii din prezent. 
 


Anghel Damian, atunci și acumAndrei Aradits, atunci și acumDiana Sar, atunci și acumEmilian OpreaGeorge Piștereanu, atunci și acumAdi Nartea, atunci si acumUrmăriți știri despre superproducția VLAD și actorii din distribuție pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies