Începutul sfârșitului a fost urmărit cu sufletul la gură de români! VLAD, lider absolut de audiență

Începutul sfârșitului a fost urmărit cu sufletul la gură de români! VLAD, lider absolut de audiență
Citeste mai mult despre: Vlad, audienta, Pro Tv, serial,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Septembrie 2021
Data actualizare: 07 Septembrie 2021
La final, totul se plătește! Aceasta a fost promisiunea ultimului sezon din unul dintre cele mai iubite seriale românești ale ultimilor ani, VLAD. Iar aseară, românii au trăit la intensitate maximă scenele de acțiune din primul episod al finalului poveștii. 

Fără doar și poate, întâlnirea directă dintre procurorul Toteanu și Vlad a fost una dintre secvențele care i-au făcut pe cei de acasă să treacă de la agonie la extaz. „Gata, ești liber”, este replica rostită de Toteanu pe care telespectatorii o așteptau. Însă pentru a o auzi, Vlad s-a văzut nevoit să facă un pact împotriva unuia dintre oamenii care i-au construit noua viață: „Îmi dau cuvântul că o să te ajut să-l înfunzi pe Cristoloveanu”

Ce nu știa Vlad era faptul că în urma confruntării din pădure, Iordache îl impușcase deja pe inginer și-l trimisese direct în spital, acolo unde problemele de sănătate ale lui Cezar erau tot mai grave. 

Începutul spectaculos încărcat de emoții atât de diferite a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:31 – 23:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.7 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 16.2% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.6 puncte de audiență și 27.1% share, în timp ce locul 2 înregistra 3.9 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul celor două, peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

Va reuși Eliza să descopere adevărul despre cel pe care l-a iubit, dar l-a trădat cu sânge rece? Va putea Vlad să gestioneze situația de a fi cu poliția mereu pe urme și cu inamicii tot mai aproape? Descoperim în fiecare luni, de la 21:30, în noi episoade din ultimul sezon VLAD! 

VLAD – La final, totul se plătește. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!