Intră în scenă un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile lui Vlad

Intră în scenă un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile lui Vlad
Citeste mai mult despre: Vlad, Marius Manole,
Data publicarii: 26 Octombrie 2020
Data actualizare: 26 Octombrie 2020
Noul sezon VLAD a venit cu multă acțiune și cu personaje noi, care vor contura povestea răzbunării. Sezonul acesta s-au alăturat serialului o mulțime de nume îndrăgite, precum Marius Manole, Manuela Hărăbor, Raluca Aprodu și Tudor Chirilă. 
Marius Manole va juca rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD și vom vedea dacă va descoperi adevărul despre Adrian Anuței.
 
Este primul rol într-un serial, în ultimii ani am stat mult pe scenă. Eu sunt obișnuit să pot controla lucrurile. Acum însă voi sta în fața televizorului și nu voi  putea schimba nimic, asta mă sperie. Sper ca fanii serialului Vlad să mă accepte. Sunt curios să văd cum vor reacționa cei care mă știu mai mult de la teatru”, spune Marius Manole.
 
Tot în acest episod se conturează o relație între Carla și Ivana. Vom vedea că relația dintre cele două debutează abrupt și evoluează într-un mod neașteptat, atât pentru public, cât și pentru personajele din serial.
 
Eliza este tot mai disperată în încercarea sa de a-și găsi fiul dispărut și apelează la temutul Iordache. O va ajuta acesta să își găsească fiul și dacă da, ce preț va trebui să plătească Eliza pentru acest ajutor?

Nu ratați VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, PRO TV!
 
Vlad – Fața întunecată a răzbunării!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies