Mașinile de lux din serialul VLAD. Ce model conduce personajul Olimpiei Melinte

Mașinile de lux din serialul VLAD. Ce model conduce personajul Olimpiei Melinte
Data publicarii: 28 Aprilie 2019
Data actualizare: 30 Aprilie 2019

Serialul VLAD a introdus telespectatorii în lumea highlife a Bucureștiului, în care locuințele somptuoase, piesele vestimentare exclusiviste și mașinile de ultima generație sunt la ordinea zilei.

Pe lângă penthouse-ul de lux în care trăiește VLAD sau vila Elizei și a lui Ștefan Dragomir, telespectatorii au mai putut admira și cele mai noi modele ale mărcii PEUGEOT, precum noul PEUGEOT 508 și PEUGEOT 3008, pe care le conduc personajele.

Una dintre cele mai spectaculoase locații în care s-a filmat pentru serialul VLAD a fost Grecia, mai precis regiunea Porto Carras. În aceste secvențe idilice, apare noul model PEUGEOT 508 GT, la volanul căruia s-a aflat Tibi (interpretat de George Piștereanu). 

PEUGEOT fiind sponsorul oficial al serialului, Roxana (interpretată de Diana Sar) conduce și ea un SUV PEUGEOT 3008 GT, în timp ce sora ei, Eliza (Olimpia Melinte) poate fi văzută la volanul unui SUV PEUGEOT 3008 Allure.

Serialul VLAD este difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 20.30, la PRO TV. Urmăriți mai multe știri pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies