Primul episod din VLAD, lider de audiență pe toate segmentele de public

Primul episod din VLAD, lider de audiență pe toate segmentele de public
Primul episod din VLAD, lider de audiență pe toate segmentele de public
Citeste mai mult despre: serial Vlad,
Data publicarii: 26 Februarie 2019
Data actualizare: 26 Februarie 2019
Serialul VLAD a debutat luni seară la PRO TV, iar telespectatorii au urmărit începutul poveștii în care iubirea duce către trădare și răzbunare. Românii au intrat aseară în povestea serialului și au făcut cunoștință cu personajele care vor marca fiecare episod. 

Primul episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 9.7 puncte de rating și 24.0% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.1 puncte de rating și 17.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit povestea de iubire dintre Adrian si Eliza și toate răsturnările de situație, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, peste .2.1 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial. 

Aseară, telespectatorii au urmărit drama prin care trece Adrian, cel care în ziua în care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Eliza, a fost trădat de ea și de cei mai buni prieteni ai săi, Ștefan și Leo, și trimis la închisoare. Aici, Adrian trăiește experiențe traumatizante atât din interacțiunea cu ceilalți deținutți, cât mai ales din cea cu apropiații săi, care se dezic de el și îi fac foarte mult rău. 

Perioada petrecută după gratii l-a marcat și i-a dezvoltat dorința de răzbunare. Acesta revine după mulți ani sub o nouă identitate și o nouă înfățișare și, ajutat de aliații săi, își începe planul gândit în cel mai mic detaliu. Acum este Vlad, un bărbat puternic, bogat și sigur pe el, opusul celui care era înainte de a fi trădat. El ajunge în Grecia, unde fosta lui iubita, Eliza, și cel mai bun prieten al său, Ștefan, sunt căsătoriți și dețin mai multe afaceri. Aici începe întreaga aventură plină de suspans, regrete, emoții copleșitoare și iubire.

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului VLAD. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!

VEZI AICI PRIMUL EPISOD ONLINE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies