CEC Bank va oferi marele premiu în noul sezon „Vocea României 2022”

CEC Bank va oferi marele premiu în noul sezon Vocea României 2022
Citeste mai mult despre: CEC Bank, Romania, Vocea Romaniei,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Un nou sponsor principal pentru Vocea României. CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România, devine sponsorul principal al sezonului 10 al îndrăgitului show de televiziune Vocea României, și va oferi marele premiu.    

Fondată în 1864 și denumită inițial Casa de Depuneri și Consemnațiuni, instituția a devenit în scurt timp un simbol național și un pilon important pentru valorile autentice românești.

„Credem că vocea românilor este una dintre cele mai importante valori de promovat. Ne bucurăm că putem fi parte dintr-un proiect care susține și ajută la descoperirea, cultivarea și perfecționarea vocilor românilor. Pentru noi, asocierea cu Vocea României este un pas firesc în evoluția brandului. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experiențe de brand captivante, diferențiatoare și personală în fiecare punct de contact cu clientul”- Alexandra Frunză, Identity & Communication Director, CEC Bank.

Agențiile care au făcut posibil acest parteneriat sunt United Media Services și Dentsu Romania.

„De-a lungul anilor, pe scena de la Vocea României au urcat oameni cu voci remarcabile. Acum, în sezonul 10, căutăm o nouă voce care să ajungă la inimile telespectatorilor și care să câștige trofeul Vocea României 2022 și marele premiu, în valoare de 100.000 euro, oferit de CEC Bank”, a spus Felicia Toma, Executive Producer.

Despre CEC Bank  

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 50,4 de miliarde lei, la sfârșitul primului trimestru din 2022. 

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking, mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies