Cum a primit Theo Rose vestea că va fi antrenor la Vocea României. „Nu i-am arătat cât de tare mă bucur”

Cum a primit Theo Rose vestea că va fi antrenor la Vocea României. Nu i-am arătat cât de tare mă bucur
Citeste mai mult despre: Theo Rose, antrenor Vocea Romaniei, Smiley,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Iunie 2022
Data actualizare: 22 Iunie 2022
Theo Rose este antrenor la Vocea României în sezonul 10, unde va împărți un fotoliu cu Smiley. Cântăreața a dezvăluit că a dat mai multe probe pentru a ajunge în echipa de antrenori și că nu a fost sigură că va fi selectată.

Theo Rose este, alături de Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și The Motans (Denis Roabeș), în super echipa de antrenori a sezonului 10 Vocea României. Cântăreața de 24 de ani le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele sociale cum a primit vestea că a fost selectată să facă parte din show. Vestea bună a venit cu un apel telefonic, într-un moment de relaxare.

Mă uit, Smiley. Zic: ce-o fi, Doamne? Răspund: Alo!? Mă gândeam că o avea vreo piesă la studio, ca să mă duc să mai înregistrez ceva. Când colo zice: uite, am vrut să fiu eu acela care îți dă vestea. Anul ăsta o să împarți un scaun la Vocea României cu mine. N-am sărit, nu i-am arătat cât de tare mă bucur. Am zis, vorba lui: Băi, ești nebun? Mă bucur, frate”, a spus Theo Rose într-un Insta Story.

Artista a explicat că rolul nu i-a fost oferit pur și simplu, ci a fost câștigat în urma unui proces riguros de selecție. A dat mai multe probe, la capătul cărora nu a știu sigur că le-a trecut cu brio. 

Cântăreața spune că se simte stăpână pe situație pentru că îl are pe Smiley lângă ea. Cei doi vor putea dialoga și schimba impresii despre evoluția concurenților pentru ca, la final, să aibă o opinie comună.

Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.

Vocea României, sezonul 10, va fi în toamnă la PRO TV.

Fotografii: PRO TV/@ theorose.official

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți S1E7 - Theo Rose
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies