Cum câștigi o mașină nou-nouță de Crăciun cu Vocea României

Cum câștigi o mașină nou-nouță de Crăciun cu Vocea României
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Decembrie 2019
Data actualizare: 11 Decembrie 2019
Lui Renault îi place Vocea României, așa că te provoacă la un concurs de pe urma căruia te poți alege cu o mașină nou-nouță, creată special pentru stilul tău de condus. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia celui mai tare cadou de Crăciun.

Noi am prevăzut că vei adora noul model Renault CLIO. Dacă și tu poți intui numele antrenorului care va câștiga sezonul 9 al show-ului Vocea României, atunci ești foarte aproape să te alegi cu o mașină nouă, chiar de Crăciun. 

Intră pe pagina de concurs și răspunde la întrebarea: Ce antrenor crezi că va câștiga anul acesta Vocea României? și intră în cursa pentru un Renault CLIO nou-nouț!

Nu închide chestionarul, ci răspunde la toate celelalte întrebări pentru a afla ce versiune a noului Renault CLIO ți se potrivește – R.S. Line, Zen sau Intens.

Răspunde la întrebări până la 20 decembrie 2019 și intră în cursa pentru un autoturism Renault CLIO!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, în data de 23 decembrie 2019, dintre participanții care au indicat în mod corect numele antrenorului care a ieșit învingător în sezonul 9 al show-ului Vocea României.

Succes tuturor!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies