Interviu exclusiv cu Smiley despre Vocea Reuniunea: "Abia aștept să-i revăd. Mulți concurenți au făcut carieră deja"

Data publicarii: 30 Noiembrie 2020
Data actualizare: 30 Noiembrie 2020
Mâine, telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă, într-o ediție specială, Vocea Reuniunea. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Smiley a declarat că în ediția specială de 1 decembrie, Vocea Reuniunea, telespectatorii vor vedea: "dans și voie bună. Un spectacol de varietăți, prezentat de aproape toți antrenorii care au fost de-a lungul anilor, concurenți memorabili. 

Întrebat cum ii se pare ideea de a se revedea cu ceilalți antrenori, Smiley a răspuns: "Mi se pare că va fi haos. Noi ne mai întâlnim, dar să avem ocazia să cântăm împreună pe aceeași scenă, nu cred ca am făcut-o vreodată toți. Mi se pare mișto ideea de a aduce cele mai mișto momente din acești nouă ani de la Vocea României într-o ediție specială."

Când vine vorba despre concurenții care au făcut istorie la Vocea României, Smiley susține că: "Abia aștept să-i revăd. Mulți dintre ei au făcut deja carieră. N-au făcut decât istorie. Mă bucur să-i revăd, să-i văd cum au crescut. Ce-i drept, le-am și urmărit evoluția multora dintre ei. Am avut grija de evoluția multora dintre ei."

Artistului i-a lipsit foarte tare Vocea României: "Mi-a părut foarte tare că nu am putut face anul acesta sezonul 10."

Nu ratați ediția specială de 1 decembrie Vocea Reuninea, de la 20:30, pe PRO TV. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies