Pavel Bartoș, despre antrenorii noului sezon Vocea României: "Numitorul lor comun este surpriza"

Pavel Bartoș, despre antrenorii noului sezon Vocea României: Numitorul lor comun este surpriza
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, Vocea Romaniei,
Data publicarii: 08 Septembrie 2022
Data actualizare: 08 Septembrie 2022
  Vocea României revine cu un nou sezon vinerea aceasta, pe 10 septembrie, cu voci formidabile, concurenți motivați să-și împlinească visul, antrenori mai hotărați ca niciodată să găsească vocea câștigătoare și un mix de stiluri muzicale inedite. Întrebat despre sezonul cu numărul zece, Pavel Bartoș a oferit un interviu în exclusivitate:

Aflat în postura de prezentator încă de la primul sezon Vocea României, carismaticul Pavel Bartos a vorbit despre atributele sezonului 10, atitudinea antrenilor, cât și noutățile aduse de în acest sezon, cum ar fi scaunul dublu, destinat lui Smiley și Theo Rose:

Din 9 septembrie doar Vocea contează, iar vocea ta e la fel de așteptată ca a concurenților. Care sunt atributele acestui sezon de Vocea României, din punctul tău de vedere? 

Cel mai important e că Vocea revine. E o emisiune foarte așteptată, văd asta în rândul nostru și, mai ales, în rândul concurenților, care și-au dorit să se înscrie în mod special în acest show. Dacă ei și-au dorit atât de mult să vină la Vocea, cu atât mai mult noi, cei care formăm Vocea, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. 

Antrenori vechi, dar și antrenori noi, proaspeți și novici într-ale confruntărilor aprige pentru voci. Cum îi simți pe fiecare dintre ei, ce vibe au?

Toți sunt motivați, pentru că această așteptare se simte și în rândul celor mai experimentați dintre ei. Unii vor să reconfirme că sunt cei mai buni antrenori, cei mai noi vin cu forțe proaspete și multă determinare. Iar numitorul lor comun este surpriza.

Pentru prima dată avem doi antrenori pe un scaun. Se completează reciproc sau se încurcă?

Cred că dacă doar s-ar completa, nu ar mai fi atât de imprevizibili. Câteodată nu sunt de acord, ceea ce face foarte spumos acest cuplu de antrenori. 

Cânți și tu la filmări sau lași plăcerea asta doar pentru acasă? Ce-ți place să cânți?

Între două cadre, cânt și eu, îmi place să mă joc. Îmi plac opereta, cabaretul, dar nu sunt la un nivel de Vocea României.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies