Prima reacție a lui Ricardo Gabor după ce a cucerit antrenorii de la Vocea României

Prima reacție a lui Ricardo Gabor după ce a cucerit antrenorii de la Vocea României
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Septembrie 2022
Data actualizare: 12 Septembrie 2022
Ricardo Gabor a făcut furori în prima ediție a sezonului 10 Vocea României. Concurentul care se transformă în Rubi Diamante atunci când urcă pe scenă a vorbit pentru PRO TV Plus despre ce a însemnat această experiență pentru el. 

“Mă simt super ok. E o experiență foarte tare să fiu aici, să mă vadă toată lumea și să mai experimentez și eu...să văd cum e show-ul meu aici, în România. Mă simt super!”, a declarat Ricardo la scurt timp după ce a coborât de pe scenă. 

Ricardo a întors trei scaune și a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes. Românul care locuiește în Spania de câțiva ani a explicat că nu a avut niciun nume în minte înainte de prestație, iar alegerea a fost una de moment. 

“Dacă îți spun sincer nici nu știam cu cine să mă duc. Până la urmă a fost un moment de senzație și sunt foarte bucuros că m-am dus cu Irina”, a mai spus concurentul. 

Întrebat ce calități are ca artist, Ricardo a răspuns: “Păi, prima dată că sunt diferit. După aia, vocea mea care cred că este diferită și cred că pot să transmit mult publicului". 

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies