Vocea României, sezonul 10: Andra Botez a zguduit scena de la Vocea României cu interpretarea piesei "Spain"

Data publicarii: 23 Septembrie 2022
Data actualizare: 23 Septembrie 2022
Andra Botez are 38 de ani, este solist vocal, vine din Iași și a zguduit scena de la Vocea României cu interpretarea piesei "Spain".

Andra Botez este o voce pe care Irina Rimes și Theo Rose au avut ocazia să o asculte în trecut, însă acest lucru nu a impedicat-o să creeze un moment incendiar pe scena de la Vocea, care i-a vrăjit pe antrenori.

După ce a ridicat în picioare publicul și pe cei cinci antrenori, Andra Botez a ascultat cu atenție argumentele fiecaruia, iar alegerea nu a fost una ușoară, întrucât fiecare și-a scos toate armele pentru a oatrage în echipa sa.

"Andra, știi de când te aștept eu la Vocea? Am rămas fără cuvinte", a spus Irina Rimes.

"Mi se pare că ai o voce fantastică. Mi se pare că e mare păcat că nu stiu mai mulți oameni despre tine, că nu bucuri mai mulți oameni cu talentul tău și cu ceea ce creezi ca și momente. Mi-aș dori foarte tare să ne lași să te facem mai celebră decât ești. Ai fi foarte potrivita pentru echipa noastră. Și mi se pare că nu ai toate țiglele pe casă", a adăugat Smiley.

"Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mai rău decât o arăt. Mă simt mult mai nasol, decât o arăt, că sunt blocat, în cazul unei voci ca a ta", a ținut Tudor Chirila să-i spună concurentei.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies