Vocea României, sezonul 10: The Motans i-a cerut Andrei Botez să mai interpreteze o piesă: Mai cântă-ne ceva, te rog frumos!

Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Andra Botez,
Data publicarii: 23 Septembrie 2022
Data actualizare: 23 Septembrie 2022
Andra Botez are 38 de ani, este solist vocal, vine din Iași și a zguduit scena de la Vocea României cu interpretarea piesei "Spain".

Andra Botez este o voce pe care Irina Rimes și Theo Rose au avut ocazia să o asculte în trecut, însă acest lucru nu a impedicat-o să creeze un moment incendiar pe scena de la Vocea, care i-a vrăjit pe antrenori.

După ce a ridicat în picioare publicul și pe cei cinci antrenori, Andra Botez a ascultat cu atenție argumentelefiecaruia, iar alegerea nu a fost una ușoară, întrucât fiecare și-a scos toate armele pentru a atrage în echipa să.

"Andra, știi de când te aștept eu la Vocea? Am rămas fără cuvinte", a spus Irina Rimes.

"Mi se pare că ai o voce fantastica. Mi se pare că e mare păcat că nu stiu mai mulți oameni despre tine, că nu bucuri mai mulți oameni cu talentul tău și cu ceea ce creezi că și momente. Mi-aș dori foarte tare să ne lași să te facem mai celebre decât ești. Ai fi foarte potrivita pentru echipa noastră. Și mi se pare că nu ai toate țiglele pe casa", a adăugat Smiley.

"Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mai rău decât o arăt. Mă simt mult mai nasol, decât o arăt, că sunt blocat, în cazul unei voci ca a ta", a ținut Tudor Chirila să-i spună concurentei.

După ce a interpretat prima piesă "Spain", The Motans i-a cerut să le mai ofere un moment muzical, vizibil impresionat de talentul său. Andra Botez a acceptat cu bucurie și i-a adus lacrimi în ochi antrenorului cu piesa "Que sera, sera"

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei și decizia sa.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies